Du er verdens bedste – men ingen ved det

Markedsføring og profilering i markedet er ikke noget du bare skal kaste hen i hjørnet. Det er en vital del af din levevej. Men du tænker sikkert: “Jeg har allerede rigeligt” og du mangler ikke noget. Din virksomhed omsætter allerede fornuftigt. Så hvad skal du med mere?

Markedsføring er jo alligevel bare et stort sort hul, der sluger alle dine penge.

Alt går perfekt og det der markedsføring er jo alligevel bare et stort sort hul, der sluger alle dine penge.
Faktisk er markedsføring og profilering en vigtig del af den moderne virksomhed. Uanset hvordan du markedsfører, hjælper det dine kunder til at forstå hvorfor din virksomhed findes og hvorfor dine kunder skal vælge dig.

At være verdensmester er intet værd, når ingen ved det

Kigger man på to virksomheder i den samme branche, der har samme produkt og samme prisniveau, så er det egentlig markedsføringen der får kunden til at kontakte den ene virksomhed frem for den anden. Fremstår din virksomhed professionel og som den bedste i branchen, så er det dig der vinder opgaven. Du er derfor nødt til at vise den potentielle kunde at din virksomhed er professionel og troværdig. Det gør du med markedsføring.

Læs også:Svanemærket - miljørigtig og bæredygtig markedsføring

Måske går du og tror at pris er afgørende for salget i din virksomhed.

Det passer ikke…

Det er værdisættet som afgør om folk vælger dit produkt. Og det er værdisætte du skal formå, at tilegne din virksomhed og dine produkter.

Værdisættet er hvad du skal bruge til din langsigtede markedsføring.

Du skal således formidle budskabet og værdisættet. Med andre ord du skal fortælle alle vidt og bredt om hvorfor din virksomhed er til og hvad kunden får ud af at vælge dig. Produkter og services kommer senere.

Læs også:Visitkort, lav et godt visitkort. Sådan undgår du de klassiske fejl

Vi er ikke verdensmester, vi vil bare gerne gøre det nemmere

F.eks. hos Netprint, tror vi på, at vi kan gøre alle processer enkle og automatiske, og igennem det, gøre det nemt for dig, som indkøber, at få markedsføring og branding produkter til spotpris. Vi tror på gennemsigtighed og oplysning. Med andre ord, så du får den bedste oplevelse, når du handler online.

Var denne artikel nyttig? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver måned flere gode råd til, hvordan du kan gøre din virksomheds kommunikation mere effektiv.